Spreadsheet adresboek OSV2020 voor politieke partijen

In deze spreadsheet van het adresboek van OSV2020-PP kunnen politieke partijen de gegevens van de kandidaten invullen. De ingevulde spreadsheet kunt u importeren in OSV2020-PP. Zo hoeft u deze gegevens niet opnieuw in te vullen in het programma. U kunt de gegevens nog wel aanpassen in OSV2020.

Let op: De ingevulde spreadsheet is geen digitale kandidatenlijst en niet geschikt om bij het centraal stembureau in te leveren.

Hieronder vindt u de spreadsheet van het adresboek in ODS- en CSV-formaat. Beide formaten kunt u ook opslaan als XLSX-bestand. In de spreadsheet staat ter verduidelijking een voorbeeldregel ingevuld.

Bestandsformaten

De ingevulde spreadsheet kunt u opslaan in drie bestandsformaten. Als XLSX-bestand (Microsoft Excel), Als ODS-bestand (Open Document Spreadsheet, te openen met Libre Office/OpenOffice) en als CSV-bestand (Comma Separated Values, met “;”-scheidingsteken). Deze drie bestandsformaten zijn geschikt om te importeren OSV2020-PP.