Proces-verbaal van de uitslag van de verkiezing van de Tweede Kamer 2023 d.d. 4 december 2023

Het centraal stembureau (de Kiesraad) kwam op 4 december 2023 bijeen in een tweede openbare zitting voor de vaststelling van de uitslag van de Tweede Kamerverkiezing van 22 november 2023.

Op verzoek van de Tweede Kamer heeft het gemeentelijk stembureau Tilburg de stemmen van 4 stembureaus herteld. De hertelling heeft geleid tot een aanpassing in de uitslag van stembureaus: nr. 9 Beatrix College, nr.15 OBS de Fonkel, nr.21 Parochiezaal De Goede Herder, nr.31 Wijkcentrum Zuiderkwartier. Op basis hiervan stelde de Kiesraad een nieuw proces-verbaal van de uitslag van de Tweede Kamerverkiezing vast en maakte deze bekend in een openbare zitting.

Bekijk hier het procesverbaal.

Op data.overheid.nl vindt u de uitslag in EML en csv formaat.