Officiële uitslagen Tweede Kamerverkiezing per kieskring (hoofdstembureaus)

Op maandag 22 maart hebben de hoofdstembureaus van 19 kieskringen de officiële uitslagen per kieskring bekendgemaakt. Hoofdstembureau Den Haag volgt op dinsdag, om 15.00 uur. Deze uitslagen zijn gebaseerd op de officiële uitslagen die de hoofdstembureaus van de gemeenten krijgen. Na de zitting brachten de hoofdstembureaus de processen-verbaal met de uitslagen naar het centraal stembureau (Kiesraad). Onderaan dit bericht staat een overzicht met linkjes naar de webpagina's van de gemeenten waar u de processen-verbaal van de hoofdstembureaus kunt vinden.

De Kiesraad zal op basis van de uitslagen van de hoofdstembureaus de officiële uitslag van de Tweede Kamerverkiezing 2021 vaststellen. Dit gebeurt op vrijdag 26 maart, om 12.00 uur. Deze zitting is te volgen via een livestream.

Beeld: ©Kiesraad / Teun Berserik

Processen-verbaal hoofdstembureaus

Via deze linkjes vindt u de processen-verbaal van de hoofdstembureaus.