Vacature clustercoördinator IT en Informatiebeleid

Bij de Kiesraad is een vacature ontstaan voor de functie van clustercoördinator. De clustercoördinator geeft leiding aan een nieuw cluster IT en informatiebeleid en adviseert en ondersteunt de voorzitter en leden van de Kiesraad. Reageren op de vacature kan tot 6 januari.

foto allerhande computers

Cluster IT en Informatiebeleid

In het nieuwe Cluster IT en informatiebeleid worden alle werkzaamheden rond het informatiebeleid, de informatiehuishouding en de ontwikkeling en het beheer van digitale middelen ondergebracht. Hierbij moet met name gedacht worden aan de ontwikkeling en het beheer van maatwerksoftware voor de vaststelling van de uitslag en voor de kandidaatstelling, alsook aan de uitvoering van het informatie(beveiligings)beleid. Als clustercoördinator IT en informatiebeleid ben je lid van de staf van de Kiesraad en werk en denk je mee aan de verdere invulling en ontwikkeling van de Kiesraad in onze transitie tot verkiezingsautoriteit.

Vacaturetekst

De volledige vacaturetekst staat op werkenvoornederland.nl ( https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/clustercoordinator-it-en-informatiebeleid-BZK-2019-0600#0 )