Vacature communicatieadviseur Kiesraad

Bij de Kiesraad is een vacature ontstaan voor de functie van communicatieadviseur. De communicatieadviseur zorgt samen met de senior communicatieadviseur voor de realisatie van de activiteiten op het gebied van externe en interne communicatie, publieksvoorlichting, en profilering van de Kiesraad als autoriteit op het gebied van kiesrecht en verkiezingen. Reageren op de vacature kan tot 30 september 2019.

Beeld: ©Kiesraad / Roderick Al

De taken van de communicatieadviseur zijn divers. Zo schrijft en redigeert hij/zij teksten voor de website, is verantwoordelijk voor de webcare, het monitoren en analyseren van bezoekersstatistieken website, verzorgt hij/zij de dagelijkse nieuwsselectie, coördineert publicaties, bewaakt de huisstijl, en ondersteunt en vervangt de senior communicatieadviseur bij diverse werkzaamheden, onder meer op het terrein van woordvoering. N.B. Deze vacature is eerder uitgezet.

Meer informatie?

Zie hier voor het jaarverslag Kiesraad 2018

Voor de integrale vacaturetekst, zie https://www.werkenbijdeoverheid.nl/vacatures/communicatieadviseur-BZK-2019-0352