Vacature communicatieadviseur Kiesraad

Bij de Kiesraad is een vacature ontstaan voor de functie van communicatieadviseur. De communicatieadviseur zorgt samen met de senior communicatieadviseur voor de realisatie van de activiteiten op het gebied van externe en interne communicatie, publieksvoorlichting, en profilering van de Kiesraad als autoriteit op het gebied van kiesrecht en verkiezingen. Reageren op de vacature kan tot 30 juli.

De taken van de communicatieadviseur zijn zeer divers. Zo schrijft en redigeert hij/zij teksten voor de website, is verantwoordelijk voor de webcare, het monitoren en analyseren van bezoekersstatistieken website, verzorgt hij/zij de dagelijkse nieuwsselectie, coördineert publicaties, bewaakt de huisstijl, en ondersteunt en vervangt de senior communicatieadviseur bij diverse werkzaamheden, onder meer op het terrein van woordvoering.

Meer info?

Hier vindt u de volledige vacaturetekst:
https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/detail/communicatieadviseur-BZK-2019-0352